Thursday, 8 March 2012

Bantal Hantaran Untuk Disewa - RM10/unit

Bantal Hantaran Untuk disewa.

Material: Corduroy Fabric
Price: RM10/Bantal (Termasuk Kaki Dulang)

Rentals are based on One-Week rental period. Customer can collect the items Wednesday before the event and have to return Tuesday after the event
Location: Putrajaya

For more info, please email me at somethingborrowedbynawal@gmail.com


Colour: Cream Gold (9 Units)

Colour: Light Green (9 Units)

Colour: Light Blue (9 Units)

Colour: Brown (9 Units)

Colour: Turquoise (9 Units)

Colour: Light Purple (9 Units)

Colour: Light Pink (9 Units)

Colour: Grey (11 Units)

Colour: Black (9 Units)

Colour: White (11 Units)
Kaki Dulang

10 comments:

  1. Assalam..nawal sy sheda nak sewa bantal warna purple untuk 27/5 ni boleh?

    ReplyDelete
  2. hi i nk rent yg turquoise tuh utk 31/8 pls.boleh email i x at shidahariff@gmail.com or call/text 019-6011339 thanks

    ReplyDelete
  3. a'salam..nawal sy wan..klu nk sewa bantal kaler turquoise utk 2/12 ni bole ke?

    ReplyDelete
  4. Salam, saya nak sewa untuk bulan december available tak?? saya nak colour hitam..

    ReplyDelete
  5. dear nawal kindly response my email linda.theleaffy@gmail.com..tq...i nak sewa bantal grey...nak confirm booking la dear..dah tak nak pk lain...

    ReplyDelete
  6. Salam Nawal,saya nak sewa bantal cream gold 9 dan hitam 9 untuk 8/12 dan 13/12.Nak tanya juga dulang tu ada gold tak? Kak G

    ReplyDelete
  7. Dear Nawal,I'm still waiting for your reply on the availability of those bantals and dulangs...pls reply my email...Tq

    ReplyDelete
  8. salam kak. kalau saya nk sewa untuk bulan 3 mcm mana??

    ReplyDelete
  9. Ade lg ke ni?nk booking tok bln 5...

    ReplyDelete